Aina kiire :o)

Viime viikonlopuksi minulla oli pitkä lista tekemättömistä töistä ja ehkä puolet saatiin viikonlopun aikana hoidettua. Nyt on viikonloppu taas edessä ja tekemistä edelliseltä viikonlopulta jääneet hommat plus iso liuta uutta. Rentouttavaa viikonloppua vaan kaikille :o)

Pikkunatiaiset kasvaa ja varanneille tiedoksi että tuossa vaikka syys-lokakuun vaihteessa olisi mukava viikonloppu tulla pikkuisiaan katsomaan. Silloin ovat jo sen verran isoja että näyttävät koirilta ja luonnettakin tulee jo esille, myös emot alkavat siinä vaihteessa jo kyllästyä pentuihinsa eivätkä ole niin aggressiivisesti pentujaan puolustamassa. Oikeastaan kävisi jo edellinenkin viikonloppu eli 24-25.9.2011, mutta silloin on Zandran synttärit ja neiti tulossa ensimmäistä kertaa Ruotsista kotiin käymään ja haluaisimme keskittyä häneen jos sopii :o)

Ja pennuista haaveileville täytyy edelleen tarjota ei oota. Tele on niin pieni että edelleen seurailemme sen kehitystä jotta näemme tuleeko siitä koiraa, vaikkakin pientä sellaista. Ja pitkäkrvainen brown&tan urospentu myydään vain ja ainoastaan kasvattajalle tai todistetusti näyttelyistä kiinnostuneelle tai se jää kotiin.

Tuossa parin viikon päästä saattaa jopa olla tulossa pitkäkarvaiset pennut mikäli tulkitsen narttua oikein. Nälkä ainakin on koko ajan ja se on joko kantavana tai sitten olen vaan ruokkinut sen läskiksi. Pari pikkuista voisi siis vielä tälle vuodelle olla tulollaan… Tai sitten ei :o)

Paikallislehdessä oli urputusta siitä miksi erityisesti mersuissa ei toimi suuntavilkut. Tuossa kesällä ajelin pitkän pätkän töihin musta-maijan perässä, useampi risteys oli matkalla samoin kuin liikenneympyrä kunnes poliisit kääntyivät leipomon pihaan ja itse jatkoin matkaa töihin. Koko matkan aikana ei vilkku vilahtanut kertaakaan! Miten vilkku muka voisi toimia jossain vanhassa mersussa jos se ei toimi maijassakaan!

Zandralla näyttää elämä helpottuvan Ruotsissa sitä mukaa kun opiskelu tiivistyy ja kavereita tulee. Enää ei tahdo olla edes aikaa olla yhteydessä kotiin ellei tarvitse apua jossakin asiassa :O)

Hyvä näin, minulla olikin jo niin paha mieli siitä kun ensin ei Zandra meinannut kotiutua ollenkaan. Ja Martin aloitti opinnot taas rokkikoulussa (Kokkolan Estraditaiteen koulu). Opintoja on tiistaisin ja torstaisin eli taas alkaa muiden vanhempien kanssa kuljetusten setvimiset ja ralli kodin ja kaupungin välille :o)

Vielä löytyy T:mi Tastaway’sillä pantaa ja paitaa, jos joku tarvitsee niin edulliset on hinnat eikä postikuluja tarvitse pelätä. Kun vaan vielä ehtisi jossakin taas mainostamaan…

Ja sille joka kyseli tuosta kotisivujen ja blogin yhteispelistä: pyrin kotisivuille laittamaan vaan ”kylmät faktat” ja blogi on sitä varten että saan selvitettyä ja syvennettya asioita ja tapahtumia sekä purettua ajatuksia :O)

Kategoria(t): Luokittelematon. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Aina kiire :o)

  1. Heidi Tikkanen sanoo:

    Hei.
    Innolla odotamme täällä Kuopiossa, jos pentuja siunaantuisi. On ihana lukea blogiasi ja nähdä kuvia koiristanne ja kuulla elämästänne niiden kanssa. 🙂
    Pannat ovat todella kauniita, onko niillä kuinka paljon hintaa? Voisin nimittäin tilata, vaikka ei koiraa vielä olekkaan, niin meillä on jo paljon hankittu. 🙂 Ja onko noilla pannoilla suuria kokoeroja?
    Minua kiinnostaisi hirveästi tuo tumman punainen ja ehkä myöskin vaaleansininen 🙂

  2. Caro sanoo:

    Moi!
    Kiitos kommentista :o)
    Kuvan pannat on kissamallia mutta koirien malleja löytyy sivulta:
    http://www.tastaways.fi/dog_fever.htm
    Tavarat on ryhmitetty valmistajan mukaan ja ensin taitaa tulla muutama vaatevalmistaja mutta kelaa sivua alas ja vastaan tulee nuo Mirage-pannat…

    Caro

  3. Heidi Tikkanen sanoo:

    Haittaako se että ne on kissapantoja? Näyttää ainakin aika samanlaisilta kun koirienkin 🙂

Jätä kommentti