Buzzador

Ajattelin aloittaa tällee buzzaamiselle ihan oman sivun :o)

Ensin vähän Buzzadorista ja buzzauksesta:

Buzzador on Pohjoismaiden johtava yritys Word of Mouth-markkinoinnin ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin parissa.

250 000 jäsentämme (Buzzadoria) ovat luonteiltaan uteliaita ja he haluavat kokeilla uusia tuotteita ja palveluita. Buzzadorit levittävät rehellisiä mielipiteitään ystävilleen ja tuttavilleen – Sekä internetissä että kasvotusten.

Buzzadorina pääsee kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ha palveluista. Jos kampanjaan päsee mukaan saat kokeilla tuotteita ja palveluja ja sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillsei, kasvotusten tai sosiaalisen median välistyksellä sekä raportoida kokemuksistasi Buzzadorille. Buzzaaminen on ilmaista ja kivaa.

Itse en lähtenyt buzzaukseen mukaan pisteiden keruu tai kisat mielessäni, tai edes ilmaisten tuotteiden samiseksi. Vaan mukaan lähdin ihan oikeasta halusta kokeilla uusia tuotteita joita ei muuten näin kaavoihin kangistuneena tulisi kokeiltua. Buzzaajia on paljon, ja buzzauksiin pääsee harvakseltaan, välillä saattaa mennä jopa vuosi väliä. Mutta täytyy myöntää että moni tuotteista joita olen kokeillut on jäänyt pysyvästi ostoslistoillemme.  Tähän mennessä olen kokeillut ainakin kissanruokaa, suihkusaippuaa, pesuainetta ja sulatejuustoa ja vaikka mitä muuta. Buzzadorina olen toiminut vuodesta 2008.

  • FRUCTOLAX 25.10.2011-14.11.2011

Ensimmäinen buzzaus sivun tuote:o)

Uusi tuote tuli postissa ja heti ensimmäisenä iltana otin ensimmäisen tiivisteen.

Tiiviste on sellainen geelimäinen kapseli 100% hedelmäkuitua. Käyttöannos on 1/2-2 kuutioita iltaisin ison vesilasin kera. Tiivistekuution lisäksi tuotetta löytyy tablettina ja tuplatehoisena.

Oma vatsani on turhan usein kovana ja ummetusta riittää aina useamman päivän putkeen, joten mielenkiinnolla lähdin tähän buzzaukseen mukaan :o)

Maku ei ollut suorastaan paha muttein hyväkään, voisi kai sanoa hieman omituinen omaan suuhun eri hedelmien sekoituksesta johtuen ja pikkuisen häiritsi mukana olleet pikkuiset siemenet. Varmaan omista huonoista hampaista johtuen (hampaita hajonnut pieniin osiin ja hammaslääkärit kasanneet uusia joiden malli ja rakenne ei ole paras mahdollinen) niin kun noita jauhaa aikansa suussa tuntuu että hampaisiin jää massaa joita illan mittaan saa kaivella pois ja pikku siemenet jää hampaiden väliin.

Näin parin päivän käytön jälkeen vatsa tuntuu hieman hellältä eikä tunnu olevan aivan kunnossa, mutta sitkeästi jatketaan eikä anneta ainakaan vielä periksi :o)

31.10.2011 Täytyy myöntää että Fructolax toimii, jos sinulla on ongelmia ummetuksen kanssa syystä tai toisesta niin voin suositella. oma mahani vaan on sen verran omituinen että tuote toimii liiankin hyvin!

Työpaikalla olen jo jaannut näytteitä mm. karppaajalle. Vastaanotto on ollut positiivinen.

Olin myös ajatellut jakaa näytteitä appiukolle jolla on mahan kanssa ongelmia, mutta nuo pienet siemenet ja tekohampaat ei taida olla paras mahdollinen yhdistelmä…

Tuotetta voin hyvillä mielin suositella kaikille joilla mahasta on vaivaa, laihduttajille, karppaajille, ylipainoisille ja kaikille muillekin. Luonnontuotteena tuote pitäisi sopia monelle.

Hieman outoon makuunkin tottuu ja pala illassa pureskeltuna ja iso vesilasi perään sujuu jo ihan rutiinilla :o)

2.11.2011 Kankeasti on buzzaus lähtenyt käyntiin. Juttua on ollut vain niiden kanssa jotka tiedän laihduttajiksi tai karppaajiksi… Vähän vaikea järkätä tästä mitään tyttöjen iltaa tms. aiheena ”ummetus” :o)

Mainoksissa on yhä enemmän esillä myös ummetukset ja muut mahavaivat, mutta ainakin täällä maalla omasta kehosta puhuminen ei tahdo luonnistua. Lehmän suolen toimintaa puidaan laajalti ja koiratutut analysoivat hyvinkin tarkaan koiransa jätöksen värin, koostumuksen ja hajunkin, mutta omasta kehosta ja sen ongelmista ei niinkään avauduta.

Jatketaan edelleen samaan tyyliin, ei tässä oikein muutakaan tule mieleen…

14.11.2011 Buzzaus lopetettu ja kaikki näytteet jaettu kokeiltavaksi. Loppuraportti annettu. Selkeästi vanhempi polvi kiinnostuneempi tuotteesta kuin nuoremmat ja loppuvaiheen buzzaus painottuikin näihin :o)

DR OETKER CASA DI MAMA 2.3.2012-27.3.2012

Pitkästä aikaa uusi kampanja :o)

Normaalista kampanjasta poiketen tällä kertaa, koska tuote on pakaste, täytyy tuotteet itse käydä ostamassa Citymarketista tai Prismasta ja toimittaa kuitti Buzzadorille. Ainakin nuoriso on kovin innoissaan tästä eli ei kun kauppaan että saadaan buzzaus käyntiin :o)

8.3.2012 Pojille bändiharjoitusilta eilen ja tankkauksena pizzaa että jaksaa! Hyvin maistui, reunoja moitti hieman paksuiksi mutta toisaalta taas syömistä oli vähän liikaakin ja jämät saa isä tänään syödä töissä :o)

27.3.2012 Valitettavasti oli menoa ja meininkiä sen verran tämän buzzauksen aikana etten siitä paljoa ole ehtinyt kommentoimaan. Itse en juurikaan pakastepizzoja syö, mutta nuorisolle tämä on maistuva ja tukeva annos silloin jos ei ehdi ruokaa tekemään. Yhdelle vähän liiankin tukeva mikäli nuorisoa on kuuleminen, porukalla uppoaa paremmin :o)

Mielenkiintoinen buzzaus tuotteista jotka muuten olisivat saattaneet jäädä kokeilematta, on niin helppo aina ostaa sitä tuttua ja turvallista jonka makuun on jo tottunut :o)

MYLLYN PARAS VIERASVARA 10.9.2012-30.9.2012

Uutta Buzzattavaa :o)

Täytyy suosiolla myöntää etten ole tainnut ikinä ostaa näitä tuotteita ennen, mutta sitä mielenkiintoisempaa onkin niiden kokeilu ja buzzaaminen muille. Ensiksi kauppaan…

29.9.2012 Olipa nopea buzzattava! Ja herkullinen!

Leivokset oli ihanan näköisiä, aivan kuin leipomosta tuoreena ostettuja ja hyvänmakuisia. Kinuski oli ehkä hieman makea omaan makuun, mutta niinhän kinuski aina :o)

Ongelmaksi muodostui se että näitä olisi saanut kantaa kotiin jatkuvasti lisää. Tuppasivat nimittäin katoamaan pakkasesta ennen kun vieraita ehti tulemaankaan :o)

Eli ehdottomasti suosittelen näitä vierasvaraksi kaikille, oli sitten makuna suklaa- tai kinuskileivos tai vaikka mustikkapullat. Tosin sillä varauksella että jos perheeseen kuuluu mies tai/ja junioreita niin tuotteet kannattaa ostaa vasta juuri ennen vieraiden saapumista :o)

Ihania niin omasta mielestä kuin muidenkin :o)

DECUBAL 6.4.2013-28.4.2013

Vuoden ensimmäinen Buzzador paketti saapui. Kyseessä on kuivalle iholle tarkoitettu Decubal sarja. Kokeiltavaksi ja buzzattavaksi tuli päivävoide, kasvopesu sekä huulivoide. Tuli tarpeeseen :o)

Mieskin ehti jo kyselemään sopisiko tuotteet hänellekin :o)

Nyt itse kokeilemaan ja sitten esittelemään muille, suosio on taattu :o)

26.4.2013: Todella mukava buzzattava kun itsekin tykkää täysillä 🙂

Minulla on jos jonkinlaista allergiaa ja jos joskus löydänkin voiteen joka sopii ja tuntuu hyvältä, niin vähintään kun ostan uuden purkin samaa tököttiä se lyökin naaman polttavan punaiseksi ja käytön saa jättää sikseen. Decoubal tuntuu hyvältä omaan naamaan ja toivotaan että se on sitä myös jatkossa 🙂

Minulla on myös päänahan psori ja yllättäen huomasin että Decoubalin rasvaisempi voide rauhoitti myös psoria. Tukka meni tietysti rasvaiseksi ja surkean näköiseksi, mutta se vietävä kutina rauhoittui ja hilseäminen väheni (oikeastaan lakkasi kokonaan pariksi päiväksi). Tätä täytyy kokeilla uudestaan kun taas tulee enemmän vapaapäiviä – töihin ei oikein viitsisi lähteä rasvaisella päällä 🙂

Äiti (83 v) oli aivan innoissaan saadessaan voiteet kokeiltavaksi. No, äiti itsekin sanoo että hänellä on nahka kuin norsulla, kaikki käy. Hänelle tapaankin roudata kaikki voiteet ja tökötit joita en itse pysty käyttämään 🙂

Nuorisolle mieleen oli huulivoiteet, vanhempi polvi piti rasvoista. Myös pesuaine, joka pullossa näytti vedeltä mutta käyttäessä olikin vaahtoa sai positiivista palautetta. Ikähaarukka tässä buzzauksessa oli meillä 16-83 vuotta, eikä negatiivista palautetta tullut oikeastaan lainkaan.

Vielä täytyy ottaa selvää löytyykö sarjasta mm käsivoidetta…

Kiitos! Oli oikea hyvänmielen buzzaus ja lämpimästi voin suositella kaikille Decoubalin tuotteita, varsinkin tällaiselle ongelmatapaukselle kuin itse olen 🙂

 

AIR WICK BLACK EDITION 1.10.2013-27.10.2013

Buzzaaminen jatkuu taas! Nyt alkoi ihana buzzattava ja täydelliseen aikaan, syksy tulee pimeine iltoineen ja mikä olisi ihanampaa kuin hyvälle tuoksuva kynttilä, takassa tuli ja iso muki hyvää teetä 🙂

Uutena tässä buzzauksessa on koodikortit jotka jaetaan buzzatuille ja joiden ohjeiden mukaan he toivottavasti käyvät netissä kirjaamassa mielipiteensä!

Nyt kaikki meille lähiviikkojen aikana aikovat saatte tutustua koirien lisäksi ihaniin tuoksukynttilöihin ja viikonloppuna pannaan tuulemaan 🙂

18.10.2013 Tunnelmakuva. Mikä voisi olla ihanampaa kylmänä lumisena syksyiltana kuin takassa tuli, kaunis tuoksuva kynttilä ja iso muki hyvää teetä?

blackedition138

21.10.2013  Tämä buzzaus sai ikävämmän lopun anopin kuollessa tänä aamuna. Valitettavasti jää loppuviikon buzzaukset pois ja joudumme pelaamaan niillä mitä jo ehdimme tehdä.

Kiitos kaikille!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s