Samperin apina!

Siis ihan oikeasti, tuo Molly on oikea apina! Eihän se ikinä ole missään aitauksissa pysynyt ellei niissä ole kattoa päällä mutta tämä alkaa olla kaiken huippu. Se asustaa Auroran kanssa meidän makkarissa puusta rakennetussa pennutusaitauksessa. Aitaus on iso ja siellä on kaikki mitä se tarvitsee, mutta apinapa on keksinyt hypätä aitauksesta ulos sängylle ja käyttää nyt Johnin sänkyä vessana! Hienosti loikkaa aitauksesta liki metrin korkuiselle reunalle ja siitä sängylle ja taas reunan kautta takaisin. Onneksi Aurora on niin tärkeä ettei hyppää ihan miten vaan vaan katsoo ensin mihin voi laskeutua!

Viikonloppuna joudutaan tekemään siirto ja Molly saa muuttaa Auroran kanssa alakertaan. Ei tuota jaksa erkkikään pestä petivaatteita joka päivä…

Caramelilla on ensimmäiset juoksunsa ja se jotenkin nyt kuvittelee että kun on aikuinen se saa nousta arvoasteikossa ylemmäksi. Vaan sitäpä ei vanhat akat tuosta vaan niele. Toivottavasti Caramel tuosta rauhoittuu taas kun juoksut on ohi ja saadaan rähinät loppumaan. Tiedä sitten häiritseekö enemmän nuo rähinät vaiko Caramelin ja Wakawakan jatkuvat harjoitukset…

Ihanaa kun koirien kanssa pystyy olemaan jo kohtuupitkiä aikoja kerrallaan ulkona Pihalla on niin paljon puuhaa näin keväällä ja on ihanaa kun koirat voi olla mukana palelematta. Nytkin on edessä kasvihuoneen siirto. Nykyinen paikka on niin umpeenkasvanut, on puuta ja ruusupuskaa ja vaikka mitä ympärillä, ettei pariin vuoteen enää ole tullut kunnolla satoa joten nyt siirretään paremmalle paikalle :o)

Zandra yllätti eilen ja ilmoitti tulevansa kotiin muutamaksi päiväksi ensi viikolla. Kivaa!!!

Martinilla on harjoituksia ja esiintymisiä sekä mopokortin ajaminen ohjelmassa koulun lisäksi eikä aikaa tahdo olla liiaksi :o)

Aurora täyttää huomenna jo 5 viikkoa! Kyllä aika kuluu nopeasti. Neidosta on kehittymässä tosi kaunis, tosin hieman pulleassa kunnossa oleva neitokainen. Se rakastaa sylissä köllimistä ja rapsutuksia eikä ujostele ketään tai mitään. Lupaava tapaus kaikin puolin :o)

Näyttelykausi on lakanut ja nyt saakin sitten joka viikonloppu jännätä joko omien koirien esiintymisiä tai kasvattien menestystä. Omia koiria on ilmoitettu Suomeen, Ruotsiin ja Latviaan, kasvatteja ympäri maailmaa joten jännitettävää riittää :o)

Pikku Riia oli alkanut ontua ja liikkua jäykästi joten Satu oli käyttänyt sitä tutkimuksissa. Pikku reppanalla on lonkat jumissa ja särkyä, syynä polven kuluma vastaten patella astetta 2-3. Leikkaus taitaa olla pienellä edessä viimeistään syksyllä. Täällä pidetään hurjasti peukkuja ja jännitetään että pikkuinen saadaan taas kuntoon!

Ihan olin unohtaa kertoa että sain myös ihanaa ja odottamatontakin postia, Dobby omistajineen kirjoitti ja lähetti kuvia. Päivitän näitä kotisivuille kunhan ehdin ja jos meidän tietokone suostuu yhteistyöhön. Näyttää takkuilevan sen verran usein että nyt jonkin aikaa ainakin tulee päivitykset tyyliin kerran viikossa eikä aina silloin kun olisi kerrottavaa…

Mainokset
Kategoria(t): Luokittelematon. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s