Syntymäpäivä

Hyvää syntymäpäivää minä!

Ajattelin ostaa itselleni lyhytkarvaisen venäjäntoyn narttupennun syntymäpäivälahjaksi, mutta saa nähdä menikö kaikki mönkään. Meillähän on enää kaksi lyhytkarvaista narttua näyttelyihin ja mahdollisesti jalostukseen, uroksia sen sijaan löytyy kolme. Tasapainon vuoksi haluaisin yhden nartun lisää :o)

Sain tarjouksen nätistä pennusta, isä upea ja emokin ihan ok. Suku hieman erilainen eikä lainkaan hassumpi. Hinta oli ok. Sovimme jo alustavasti noutoakin. Kasvattaja pyysi varausmaksua tilille ja seuraavassa viestissä totesikin sitten että toivottavasti tämä toinen henkilö jolle hän on pentua ollut myymässä ei myös maksa varausmaksua, silloin hän kuulemma takuuvarmasti palauttaa minun maksuni. Nice!

Mikä synttärilahja se muka on jos ei lopulta edes tiedä tuleeko sitä pentua koskaan saamaan vai ei? Ja ihme kaupantekoakin tuo että tarjotaan samaa pentua useammalle! Tällä hetkellä ajatukseni ovat siihen suuntaan että ellen saa kasvattajalta varmistusta että pennun saan en siitä varausmaksuakaan maksa :o(

Jollei asia selviä tämän päivän aikana täytyy varmaan etsiä uusi lahja…

Lapsilta sain jo alkuviikosta ihanat lahjat, olivat Uumajasta ostaneet maustettua kahvia, maustettua teetä, ihanan purkin ja teesiivilän sydämellä. Kaikki erittäin mieluisia ja käyttökelpoisia, me like!

John lupasi aterian kaupungilla viikonloppuna (kunhan otan lompakon mukaan :o)

Maksoin laskut Johnin tililtä, joten oma syy :o)

John kävi maanantaina testaamassa Wilperin polvet ja silmät. Tuloksena oli loistavasti että terve poika on, polvissa ja silmissä ei mitään vikaa! Eläinlääkäri oli oikein kehunut pojan luonnetta ja rauhallisuutta! Nyt saankin jatkaa haaveiluja Noran ja Wilperin jälkeläisistä :o)

Hauskaa päivänjatkoa kaikille ja kiitos kaikista onnitteluista niin puhelimitse, tekstarina, sähköpostina kuin Facebookissakin! Ihanaa että joku muistaa :o)

Mainokset
Kategoria(t): Luokittelematon. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Syntymäpäivä

  1. Heidi Tikkanen sanoo:

    Oikein paljon onnea synttärisankarille! Taitaa vain tulla nyt päivän myöhässä, 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s